Csonka-gól és fájó vereség a románoktól

BMTE-játékosok főszereplésével játszott kiélezett mérkőzést a magyar válogatott a románok ellen az U21-es Európa-bajnokságon. Nemzeti csapatunk második csoportmérkőzésen középpályásunk, Csonka András góljával szerzett vezetést úgy, hogy a 42. perctől emberhátrányban futballozott.

A kezdőcsapatban három budafoki kapott helyet: Bese Balázs, Csonka, valamint Skribek Alen. Előbbi kettő végigjátszotta a feszült hangulatú találkozót, utóbbit az 52. percben lecserélték.

A mieink gólja egy gyors kontratámadás végén, az 56. percben született. Deutsch Bence bal oldali, lapos beadására Csonka jó ütemben érkezett az ellenfél kapuja elé és közelről lőtt a hálóba.

A románok a 70. percben egyenlítettek, majd a 87. percben, egy szögletrúgást követően a győztes gólt is megszerezték (1-2).  A magyar csapat tíz emberrel is szervezetten, nagy szívvel futballozott – Bese jól irányította a védelmet és többször nagyot védett -, ám végül pont nélkül maradt az új Bozsik Arénában. 

Gera Zoltán együttes, amely már nem juthat tovább a csoportból, kedden, Hollandia ellen vívja utolsó mérkőzését az Eb-n, Székesfehérváron.

(Fotó: MLSZ)

Csonka-gól és fájó vereség a románoktól

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon