Nemzetközi teremtornán jártunk Muzslán

U13 U14 U15
Az U13-U14-U15-ös csapatainkból kiválasztott játékosainkból álló gárdánk a felvidéki Muzsla település által szervezett nemzetközi tornán vett részt a felkészülés részeként. A kiváló szervezésű tornán kiélezett csatákat vívott, illetve nagyszerű mérkőzéseket játszott gárdánk, melyek amellett, hogy kiválóan szolgálták játékosaink fejlődését, egyben azt is eredményezték, hogy végül tornagyőztesként utazhattak haza játékosaink.

2023. február 8-án, miközben első számú felnőtt csapatunk Iváncsán harcolta ki a Magyar Kupában a 8 közé jutást, addig az U13-as, U14-es és U15-ös játékosokból álló Talent Pool csapatunk már hajnalban útnak indult Szlovákiába, hogy a Muzsla által szervezett nemzetközi tornán vegyen részt.

Az utazás egyben kirándulás is volt, amelynek keretében játékosaink bepillantást nyerhettek a határon túli mindennapokba, ugyanis miután megérkeztünk, a helyi általános iskola, az Endrődy János Alapiskola igazgatója köszöntött minket, és körbevezetette csapatunkat a nemrég felújított épület folyosóin és termeiben.

Ezután átsétáltunk a helyi sportcsarnokba, ahol elkezdődtek a torna küzdelmei. A csoportunkban sorrendben a Szőgyén, a Nyergesújfalu és a Muzsla B csapataival játszottunk, melyeken remek játékot mutatva, mindhárom mérkőzést megnyerve, a csoport első helyén végeztünk.

Csoportkör:

Budafok – Szőgyén 4:0, Gólszerzők: Wallisch F. 2, Kun P., Tóth M.

Budafok – Nyergesújfalu 3:2, Gólszerzők: Kun P. 2, Garamszegi-Géczy Á.

Budafok – Muzsla B 3:1, Gólszerzők: Iván B. 2., Garamszegi-Géczy Á.

Csoportgyőztesként egyből a döntőbe kerültünk, ahol a másik csoport győztese, a hazai Muzsla A csapata volt az ellenfelünk. A sportcsarnok megtelt lelátója remek focihangulatot teremtett, mindkét csapat nagyot küzdött és a legjobbját nyújtotta, így igazán színvonalas mérkőzést láthattak a nézők, melyen végül 3:1 arányban, gyönyörű gólokat szerezve győzedelmeskedtünk.

Döntő:

Budafok – Muzsla A 3:1 g.: Wallisch F., Buczkó M., Garamszegi-Géczy Á.

Az eredményhirdetésnél az is kiderült, hogy játékosunkat, Wallisch Flóriánt választották a torna legjobb játékosának. Gratulálunk játékosainknak a kiváló szerepléshez!

A csapat tagjai: Major Zsombor (U13); Buczkó Milán (U14); Kun Péter (U14); Mészáros Barnabás (U14); Petőcz-Nemessányi Bálint (U14); Tóth Mátyás (U14); Fülöp Hunor (U15); Garamszegi-Géczy Ármin (U15); Iván Benjámin (U15); Wallisch Flórián (U15)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon