Partnerségek működtetése: vendégül láttuk a Budatétény U8-as és U9-es gárdáját

2023 őszén írtuk alá az együttműködési megállapodást a Budatétény SE csapatával, amelynek eredményeképp megindult a közös munka. 2023 decemberében szakmai esten, most pedig edzőmeccseken találkoztunk.

2023 októberében írták alá szervezeteink vezetői, Rigó Lajos és Markovics József elnök Urak az együttműködési megállapodást, amelynek célja a budafoki fiatalok minél magasabb színvonalú képzésének közös szervezése

2023 decemberében szakmai estet tartottunk, ahova a Budatétény mellett meghívtuk másik kerületi partnerünk, a Nagytétényi SE munkatársait is. Az idei évet közös edzőmeccsekkel kezdtük, A Nagytétényi SE legtöbb korosztályával már játszottunk edzőmérkőzést, legutóbb, azaz 2024. február 22-én szerdán pedig a Budatétény U8-as és U9-es csapatai érkeztek hozzánk, hogy kiváló hangulatú és jó minőségű mérkőzéseken fejleszthessük mindkét klub játékosait.

Boldogok vagyunk, hogy a kerületben megvalósult az össszefogás, s immáron a három kerületi klub együttműködik a helyi fiatalok fejlesztése céljából.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon