U9: Tornagyőzelem Tiszakécskén

U9
Huszonhat gólt szerezve és csupán kettőt kapva nyerte meg U9-es csapatunk a szombaton Tiszakécskén rendezett II. Ulviczki Mihály emléktornát. Keresztes Zoltán ifjú tanítványai első csoportmérkőzésükön 1-1-es döntetlent játszottak a Törökszentmiklós ellen, ezt követően viszont megállíthatatlannak bizonyultak a húsz együttes részvételével zajlott megmérettetésen.

Fiataljaink az elődöntőben a Tehetség SE-t győzték le 7-1-re, majd a döntőben a Jászberényi FC ellen nyertek 2-0-ra, így teljesen megérdemelten, nagyszerű teljesítményt nyújtva hódították el a serleget.

A torna legjobb játékosának járó különdíjat Antal-Futó Balázs vehette át.

„Végig támadó felfogásban léptünk pályára, amit talán az mutat a legjobban, hogy a csapat minden mezőnyjátékosa gólt szerzett, kapusunk pedig remek védései mellett néhány kapura lövéssel is észre vétette magát. Az út, amin járunk jó, látható a fejlődés” – értékelt az U9-es korosztályt irányító Keresztes Zoltán.

A tornagyőztes csapat tagjai: Fazekas Marcell Csongor, Szűcs Hunor, Mike András, Tóth Marcell Zalán, Kovács Ádám, Klein-Fey Milán, Sebestyén Attila Zsombor, Szili Richárd, Antal-Futó Balázs.

U9: Tornagyőzelem Tiszakécskén

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon