A Gyirmót vitte el a három pontot

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában hazai pályán 3–1-re kikaptunk a Gyirmóttól.

Nálunk pályára lépett a héten igazolt Soltész István, az ellenfélnél pedig Soltész Dominik, így a nézők ikertestvér párharcot is láthattak.

A 10. percben szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól mintegy 17 méterre, Németh lövését Hársfalvi kiütötte, majd Elek csapott le a labdára, s a hálóba lőtte. Nem sokkal ezután Madarász célozta meg a kaput, Gundel-Takács bravúrral védett. A 18. percben Lányi fejesével egyenlített a vendégcsapat. Ezt követően jobbára mezőnyjáték folyt a pályán. A félidő vége felé ismét Gundel-Takácsnak akadt kétszer is dolga. Sajnos a szünet előtt nem sokkal Oláh súlyosan megsérült, Kovács Dominik tartott rá a lábára, Bálintot le kellett támogatni a pályáról. A játékvezető csak sárga lapot adott, pedig nyugodtan elővehette volna a pirosat is.

Tamási Zsolt vezetőedző a második félidőben már nem játszatta Kovácsot. A folytatásban mindkét kapu veszélybe került, de Soltész Dominik és Elek is hiába próbálkozott. Az 53. és az 58 percben is védelmi hiba miatt kaptunk gólt. Küzdöttünk az egyenlítésért, ám Elek a kapust találta el, Szerető pedig hatalmas helyzetben a kapu torkából lőtt a jobb kapufa mellé.

MERKANTIL BANK LIGA
20. FORDULÓ

BUDAFOKI MTE–GYIRMÓT FC GYŐR 1–3 (1–1)
Promontor utca, 300 néző. Vezette: Lovas László (Vörös Dániel, Sinkovicz Dániel)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Csonka Lorentz, Fótyik, Kalmár – Oláh (Szerető, 45.), Soltész I. – Németh (Czérna, 63.), Kovács Dávid (Zsóri, 63.), Vasvári  (Merényi, 75.), – Elek. Vezetőedző: Erős Gábor 
GYIRMÓT: Hársfalvi – Lányi, Hudák, Csörgő, Szegi– Kovács M. (Polgár K., 80.), Kovács Dominik (Szőke, 46.), Madarász (Takács, 75.) – Soltész D. (Hajdú, 75.), Adamcsek (Kicsun, 80.), Medgyes Vezetőedző: Tamási Zsolt
Gólszerző: Elek (11.), illetve Lányi (18.), Szegi (53.), Adamcsek (58.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon