A Mészöly-emlékmeccsre is érvényesek a jegyek

Budafoki MTE

A Fáy utcai Illovszky Rudolf Stadionban a Vasas elleni mérkőzésünk előtt visszavonultatják a legendás Szőke Szikla 3-as számú mezét.

Mint ismeretes a Merkantil Bank Liga idei évadát a Vasas ellen idegenben kezdi meg csapatunk vasárnap 19 órától. A jegyvásárlás lehetőségeiről itt írtunk.

Szurkolóink az előmérkőzést is megnézhetik ezzel a belépővel.

A Vasas honlapján található információ szerint a Magyar Öregfiúk-válogatottnak és a Vasas Öregfiúk csapatának 2×25 perces emlékmérkőzése július 30-án, vasárnap 16.45-kor kezdődik az Illovszky-stadionban. A két együttesben korábbi angyalföldi labdarúgók, legendás játékosok, illetve válogatott klasszisok lépnek majd pályára. A kezdő sípszó előtt többek között Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész tiszteleg Mészöly Kálmán emléke előtt, lejátsszák a Szőke Szikla 80. születésnapjára készült Kapitány című videót is, melyet kifejezetten arra az alkalomra készített ifjabb Boday Ferenc. Az emlékmérkőzés záró eseményeként a Vasas Futball Club visszavonultatja és a családnak átadja Mészöly Kálmán 3-as számú mezét.

A vendégszektorba 16 órától lehet bemenni. Fontos információ még, hogy vasárnap csak egy vendégpénztár lesz nyitva, tehát javasolt a belépőket online megvásárolni.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon