A Pécs elleni meccsre maradt a döntés

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 32. fordulójában 1–1-s döntetlent játszottunk Mosonmagyaróváron.

A mérkőzés első fele kiegyenlített játékot hozott. A 4. percben meglepték védőinket a hazaiak – Radics lövését végül sikerült blokkolni. Nem sokkal később Kapornai tesztelte egy távoli lövéssel Gundel-Takácsot, majd a mieink is helyzetbe kerültek: Kovács szabadrúgásból tekert a kapu mellé, majd Vasvári lőtt kisodródva a kapu fölé. A szünet előtt gyors gólváltást láthattunk, Szabó Bence tizenegyesből szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd egy percre rá Vasvári Zoltán egalizált.

A második félidő alacsony színvonalú játékot hozott, de így volt egy meccslabdánk a ráadásban: Oláh viszont ziccerben a kapu fölé lőtt.

Maradt tehát a döntetlen, folytatás egy hét múlva a Promontor utcában, ahol egy iksz is elég lesz a bennmaradás bebiztosításához.

LABDARÚGÓ NB II
32. FORDULÓ
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–BUDAFOKI MTE 1–1 (1–1)
Mosonmagyaróvár, MTE Sportpálya, 200 néző. Vezette: Farkas Tibor (Kovács Gábor, Baghy Csaba)
MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Simita, Czingráber, Deák, Radics – Kapornai, Végső, Szabó (Szendeff, 77.), Illés (Máris, 70.), Csóka – Puhtyejev (Bekker, 77.).
Vezetőedző: Nagy Ádám
BUDAFOK: Gundel-Takács – Fekete, Lorentz, Oláh, Kalmár –  Soltész, Csonka – Szerető (Horváth, 76.), Németh (Zsóri, a szünetben), Kovács (Merényi, a szünetben) – Vasvári (Elek, 83.).
Vezetőedző: Dajka László
Gólszerzők: Szabó (41. – 11-esből), ill. Vasvári (42.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon