A Szeged ellen folytatnánk remek hazai szériánkat

Budafoki MTE

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia képében egy újabb élcsapat érkezik a Promontor utcába a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában.

Noha előzetesen nem számítottak a feljutásra esélyesek közé, a Tisza-partiak – a korábbi évekhez hasonlóan – most is ott loholtak a Nyíregyháza mögött a második helyre pályázó Vasas, Győr kettős nyomában. Az elmúlt hetekben egy hármas győzelmi sorozattal – melynek során az ETO-Parkban is nyerni tudtak – utolérték pontszámban a harmadik Győrt, s noha odahaza csak ikszeltek a Soroksárral az előző körben, továbbra is reális esélyük van az élvonalbeli szereplésre. A kék-feketék jelenleg a negyedik helyen tanyáznak 55 ponttal.

A felek előző meccsén 1–0-ra kaptunk ki a Szent Gellért Fórumon. Akszandar Sztevanovics csapata kevés gólt szerez, de még kevesebbet kap – a házi gólkirály a nyolc találatot jegyző Bíró Bence, de a hétgólos Borvető Áron is veszélyes tagja az együttesnek.

Ami a mieinket illeti, zsinórban négy győzelmet számlálunk hazai pályán, s Dajka László tanítványai azon lesznek, hogy tovább folytassák ezt a nagyszerű szériát. Csapatunk 36 ponttal a tabella 13. helyéről várja az összecsapást.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon