A végén mentettünk pontot

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában izgalmas mérkőzésen, nagyon nehéz talajú pályán kétgólos hátrányból az utolsó pillanatban szerzett góllal egyenlítettünk.

Erős Gábor támadó szellemű csapatot küldött a pályára, ezért is hatott hideg zuhanyként, hogy a Mosonmagyaróvár kevesebb mint fél óra alatt védelmi hibákból kétgólos vezetésre tett szert. És sajnos a 35. percben emberhátrányba kerültünk, a játékvezető Oláh Bálintot rosszul sikerült becsúszás miatt kiállította. A félidő végén Vasvári Zoltán került nagy helyzetbe, de lövése után a labda kapu fölé ment.

A szünetet követően teljesen más szellemű Budafok lépett pályára, tíz emberrel is mi uraltuk a játékot. Az 51. percben Elek Bencét vágták fel a 16-oson belül, a büntetőt Kovács Dávid értékesítette (1 – 2). Ezután is hajtottunk, a kiugró Horváth Olivért, utolsó emberként Deákovits lerántotta, a játékvezető viszont csak sárga lappal büntetett. A vendégek előtt is adódott egy nagy helyzet, de Németh szabadrúgása után a labda a kapufán csattant. Deákovits ismét szabálytalankodott, ezúttal Kocsis ellen, a második sárga lapja miatt ő is mehetett zuhanyozni.

A hosszabbításban egy szabadrúgás után előre futó Gundel-Takács Bence fejesét védte nagy bravúrral Slakta, a szögletet követően pedig egyenlítettünk: Elekről pattant a hálóba a labda (2 –2).

MERKANTIL BANK LIGA
15. FORDULÓ
BUDAFOKI MTE–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 2–2 (0–2)
Promontor utca, 300
néző. Vezette: Zimmermann Márió (Punyi Gyula, Márkus Péter)

BUDAFOK: Gundel-Takács – Lorentz, Horgosi, Fótyik (Kalmár, 46.) – Oláh, Németh (Nándori, 46.) – Szerető, Kovács, Vasvári (Merényi, 80., Horváth (Kocsis, 71.), – Elek.

MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Simita, Tullner (Végső, 46.), Vukasovics, Czingráber, Papp Sz. (Deákovits, 46.) – Horváth, Illés  (Gáncs, 76.) – Szabó (Korbély, 89), Takács, Németh (Papp L., 87.).

Kiállítva: Oláh (35.), illetve Deákovits (83.)

Gól: Kovács (11-esből, 52.). Elek (90+5.), illetve Németh (10.), Szabó (28.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon