Az idény legfontosabb meccse vár ránk Mosonmagyaróváron

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 32. fordulójában csapatunk a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára.

Futballistáink számára kiemelten fontos az összecsapás, hiszen egy győzelemmel – a jövő heti ellenfél PMFC eredményétől függetlenül – matematikailag is bebiztosíthatjuk NB II-es tagságunkat. Döntetlen esetén arra lesz szükség, hogy a pécsiek ne verjék meg odahaza a Soroksárt.

A kulcsfontosságú siker útjában a Mosonmagyaróvár áll, amely 20 pontjával már biztosan búcsúzik a második vonaltól, s jelenleg a 18., utolsó helyen áll a tabellán. Ezzel együtt nem szabad lebecsülni a Lajta-parti gárdát, hiszen ez előző fordulóban 4–3-ra tudott nyerni a Soroksár vendégeként.

A mieink sorozatban két hazai mérkőzés után szerepelnek idegenben, és a Siófok, Szeged kettős legyőzése után játékosaink egy jókora adag önbizalommal várhatják a találkozót. Ennek dacára nem árt óvatosnak lenni, hiszen a két csapat őszi meccsén a Mosonmagyaróvár 2–0-ra is vezetett a Promontor utcában, s a mieink a ráadás ötödik percében tudták csak döntetlenre menteni azt a mérkőzést.

“Nem szeretnénk az ellenfelek eredményeivel foglalkozni. Természetesen egyik csapat időnként tud segíteni a másiknak, ha olyan az eredmény. Mi a vasárnapi meccsre koncentrálunk és ezen a meccsen szeretnénk olyan eredményt elérni, ami a későbbiekben megnyugvást jelenthet nekünk. Nagyon nehéz meccsre számítok” – mondta a vasárnapi meccsel kapcsolatban csapatunk vezetőedzője, Dajka László.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon