Bizakodó edzők, bizakodó játékos

Budafoki MTE

A ma 17.30 órakor kezdődő találkozó előtt Erős Gábor, Vezér Ádám és Oláh Bálint beszélt honlapunknak arról, hogy mit vár a bajnokság egyik újonca, a BVSC-Zugló elleni mérkőzéstől.

Erős Gábor vezetőedző: „Hazai pályán természetesen nyerni szeretnénk a BVSC ellen. Sűrű a programunk ezen a héten, tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk szerdán, de felkészültünk,és folytatni szeretnénk jó szereplésünket. Ellenfelünk masszív együttes. Abban bízom, hogy megfelelően forgatva a játékosokat, a frissen beállók jelentik majd azt a különbséget, ami a sikerhez vezet. Az eddigi teljesítményünkkel elégedett vagyok, ám mindez akkor lesz az igazi, ha most és szombaton este idegenben, a Csákvár elleni meccsünkön is jó eredményt érünk el.”

Vezér Ádám kapusedző: „Magabiztos győzelmet várok. Természetesen nem becsüljük le a BVSC-t amelyhez annak okán kötődöm is, hogy a kilencvenes évek elején a felnőttek között a Szőnyi úton kezdtem védeni. Egészséges önbizalommal kell pályára lépni. Boldog vagyok, hogy remekül kezdtük a bajnokságot, hogy három forduló alatt hét pontot szereztünk. Nagyon bízom a sikeres folytatásban. Annak is nagyon örülök, hogy Gundel-Takács Bence jó formában van, s különben is, olyan kapusaink vannak, hogy miattuk az edzőnek nem kell izgulni a kispadon.”

Oláh Bálint középpályás: „Hazai pályán az eddigi jó szereplés folytatásában bízom a BVSC ellen.  Ehhez persze ugyanolyan lelkesedéssel és alázattal kell futballoznunk, mint eddig. Nagyon örültem, hogy a Gyirmót ellen sikerült megszereznem az egyenlítést jelentő gólunkat. Pintér jobboldali szöglete után Fótyik elvitte a védőket, a labda elszállt a fejek fölött, elém került, és a hálóba lőttem. Nem találok túl sokszor a kapuba, legutóbb áprilisban Csákváron voltam eredményes, akkor a győztes gólt értem el. Remélem, hogy szerdán megszerezzük a három pontot.”

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon