Csapatunk Bükfürdőn edzőtáborozik a héten

Budafoki MTE
A válogatott szünetet kihasználva együttesünk a héten edzőtáborba utazott, ahová a kora délutáni órákban szerencsésen meg is érkezett.

Mivel az előttünk álló hétvégén nem rendeznek fordulót a Merkantil Bank Ligában, együttesünk ezt kihasználva hétfőn délelőtt Bükfürdőre utazott edzőtáborba, ahol péntekig készül majd a bajnoki folytatásra.

Mátyus János vezetőedzőnk így vélekedett az előttünk álló napkoról: „Tökéletes környezetben készülhetünk péntekig, már ma délután lesz egy edzésünk, utána pedig minden nap két gyakorlást vezényelünk majd a fiúknak, az utolsó napon pedig egy edzőmeccset is játszunk majd.

 A legfontosabb feladat egyrészt a védelmünk még stabilabbá tétele lesz majd, amely a bajnoki mérkőzéseken egyébként már jól működött, de mindig van hová fejlődni. Másrészt a támadásvezetésekre és a befejezésekre koncentrálunk, illetve arra, hogy a betegség, vagy sérülés miatt fizikálisan még nem tökéletes állapotban lévő futballistákat minél jobb formába hozzuk.

Személy szerint nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hiszen sohasem szerencsés, ha szezon közben esik be egy edző az öltözőbe, most viszont akár négyszemközt, akár csapatszinten is tudok beszélgetni a játékosokkal és még inkább megismerhetjük egymást.”

Csapatunk Bükfürdőn edzőtáborozik a héten

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon