Csizmadia Csaba: Felemás érzéseim vannak

Budafoki MTE
Csapatunk vezetőedzője, Csizmadia Csaba így értékelte a vasárnapi, PMFC elleni 2-2-s döntetlennel záruló bajnoki mérkőzésünket.

„Hétközben sokat gondolkoztam azon, hogy felállást váltunk és átállunk egy olyan játékrendszerre, amelyet az előző szezonban is gyakran alkalmaztunk. A múlt heti mérkőzésen sajnos nagyon könnyű gólokat kaptunk, így stabilizálni akartam a védelmünket, amely érzésem szerint sikerült, ám egy pontrúgás után egy szerencsés találattal mégis hátrányba kerültünk, ami rendkívül bosszantó.

Az viszont a csapatunk erejét dicséri, hogy még a szünet előtt megfordítottuk az eredményt, ráadásul a gólokon kívül két hatalmas ziccert is kihagytunk, amellyel véleményem szerint lezárhattuk volna a lényegi kérdéseket. A második játékrészben nagyon taktikus futballt játszottak a pécsiek, amely annak tudatában még inkább dicséretes, hogy milyen későn állt össze a keretük. Felemás érzéseim vannak, mert összességében igazságos döntetlen született, ettől függetlenül nem vagyok elégedett, mert meg kellett volna tartanunk az előnyünket.”

Csizmadia Csaba: Felemás érzéseim vannak

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon