Döntetlent játszottunk a Gyirmót ellen

Budafoki MTE
Csapatunk a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában szerdán este az előző szezonban még élvonalbeli Gyirmót FC Győrt látta vendégül a BMTE Stadionban. Bár sokkal többet tettünk a győzelemért és gyakorlatilag az egész mérkőzésen jobban játszottunk riválisunknál, gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.

Csizmadia Csaba négy helyen változtatott a kezdőcsapaton a vasárnapi, Kazincbarcika ellen 2-1-re elveszített összecsapáshoz képest, ezúttal az alábbi tizenegy játékosnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Vaszicsku G., Jagodics M. – Kalmár O., Csonka A., Németh M., Adorján K., Szűcs Zs. – Tischler P., Beke P.

Jól kezdtük a mérkőzést, stabilan védekeztünk, elöl pedig előbb Tischler, majd Beke veszélyeztetett. A 13. percben jött az első vendég helyzet: Herjeczki középre tartó lövését Gundel öklözte a mezőnybe. A 21. percben a második hullámban érkező Csonka Andrásnak készített le remekül egy labdát Tischler, aki azonban a még jobb helyzetben lévő Bekéhez passzolt, ám csatárunk lövésébe beleért egy blokkoló védő, így a kapu felett szállt el a labda. 

A játékrész második felére  kissé leült a játék, főleg mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, az egyperces hosszabbításban viszont két nagy lehetőség is kimaradt: előbb Nagy Patrik lapos lövését kellett bravúrral hárítania Gundelnek, a kontra végén pedig Németh Márió érkezett a hosszú oldalon egy felívelésre, középpályásunk 10 méteres csukafejesénél azonban óriásit védett Hársfalvi is, így nem született gól az első félidőben.

Fordulás után is a miénk volt az első helyzet, Adorján kiugratása után Németh lőtt kiszorított helyzetből az oldalhálóba. Nem sokkal később Adorján volt harcias és szerzett labdát a gyirmóti térfélen, majd a 16-os bal sarkáról tüzelt, centikkel ment el a labda a rövid felső sarok felett. A folytatásban is egyértelműen jobban játszottunk ezen a napon a vendégeknél, de ez csak helyzetekben és mezőnyfölényben mutatkozott meg, gólokban sajnos nem, így 0-0-lal ért véget a mérkőzés.

MERKANTIL BANK LIGA
4. forduló

BUDAFOKI MTE–GYIRMÓT FC GYŐR
0–0

Promontor utca, BMTE Sporttelep, 500 néző. Vezette: Káprály Mihály (Berényi Ákos, Belicza Bence Péter)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku, Fótyik D. – Szűcs Zs., Németh M., Adorján, Csonka, Kalmár O. (Horváth O., 57.) – Beke P. (Kovács D., 65.), Tischler. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.
GYIRMÓT: Hársfalvi – Szegi, Csörgő V., Hajdú Á., Helembai – Kovács M. (Polgár K., 55.), Vass Á., Nagy P. – Medgyes, Simon A. (Pethő B., 63.), Herjeczki (Soltész D., 55.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Döntetlent játszottunk a Gyirmót ellen

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon