Dupla motiváció

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában a Csákvár ellen lépünk pályára vasárnap 14 órakor a Promontor utcában.

Mint ismeretes, a héten váltás volt a vezetőedzői poszton, Erős Gábor helyét a Bp. Honvéd korábbi válogatott játékosa, Dajka László vette át, aki 2015-ben már ült a Budafok kispadján.

A csapat nagyon készült a mérkőzésre, ami érthető is, hiszen jelenleg a táblázat 14. helyén állunk 23 ponttal, a Csákvár 24 ponttal a 11. helyezett. Eddigi három idei mérkőzésén egy döntetlent ért el (Szombathelyen 2–2), és kétszer kikapott (Győrben 2–1-re, és otthon szintén 2–1-re a Soroksártól). Legeredményesebb játékosa, Nagy Zoárd, a nyáron a Mosonmagyaróvártól szerződtetett 23 esztendős támadó eddig hatszor talált a kapuba.

Az őszi idényben az ötödik fordulóban léptünk pályára Csákváron, és Pintér Ádám 64. percben szerzett góljával 1–0-ra győztünk. Ezzel az eredménnyel természetesen most is nagyon elégedettek lennénk.

Új vezetőedzőnk öt sárga lap miatt nem számíthat majd Kalmár Olivérre, valamint a combját fájlaló Csonka Andrásra és az arccsonttörést szenvedő Merényi Ádámra.

Talán a legizgatottabban Lorentz Márton várja a találkozót. Hátvédünknek ugyanis csütörtökön kisfia született.

„Nagyon boldog vagyok, Miron és az anyukája is jól van. Remélem vasárnap este dupla lesz az örömöm, s végre megszerezzük idei első győzelmünket. Az NB II-ben nincs egyszerű meccs, most is nehéz mérkőzésre számítunk, de ezt most mindenképpen be kell húzni” – mondta honlapunknak a szombati edzés után az újdonsült apuka.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon