Egy góllal nyert a Gyirmót

Budafoki MTE

A válogatott Eb-selejtezője miatti bajnoki szünetben szombaton a Gyirmót FC Győrt fogadtuk a Promontor utcában. A felkészülési találkozót a vendégek nyerték meg 2–1-re.

Az első félidőben a Gyirmót több helyzetet dolgozott ki, s Pethő révén a vezetést is megszerezte. Nekünk egy nagy lehetőségünk volt, de Szerető elől mentett Rusák kapus.

A szünet után nem sokkal Kovács révén tovább növelte előnyét a vendégcsapat. Ezt követően viszont teljesen átvettük a játék irányítását, Kocsis többször is a hálóba találhatott volna. A félidő közepén Merényi góljával szépítettünk, majd Elek fejesét védte Rusák, Kocsis szabadrúgása után pedig alig ment kapu mellé a labda, így a Gyirmót győzött 2–1-re.

Erős Gábor vezetőedző: „A legfontosabb célt elértük e mérkőzésen, ilyenkor is persze nyerni szeretnénk, de most nem az eredmény volt a döntő, hanem az, hogy azok a futballisták, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, pályára léptek. Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben a Gyirmót volt a jobb, de a másodikban mi domináltunk. Több nagy helyzetünk volt, kár, hogy ezek közül csak egyet tudtunk kihasználni.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

BUIDAFOKI MTE–GYIRMÓT FC GYŐR 1–2 (0–1)

Promontor utca

BUDAFOK: Oroszi – Fekete, Orosz, Fótyik, Kocsis – Fiáth, Oláh – Sós, Németh, Szerető – Vasvári. Csereként pályára lépett: Csonka, Lorentz, Kalmár, Nagy, Horváth Olivér, Elek, Merényi, Horgosi. Vezetőedző: Erős Gábor.

GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák – Lányi, Hudák, Csörgő, Szegi – Szőke, Kovács – Takács, Madarász, Medgyes – Pethő. Csereként pályára lépett: Adamcsek, Farkas, Polgár, Rozs. Vezetőedző: Tamás Zsolt.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon