Egygólos vereség Szlovéniában

Budafoki MTE

Csapatunk a Karnjska Gora-i edzőtábor első felkészülési mérkőzésén 1–0-ra kikapott az NK Bravótól,

Az első nagy helyzet a legutóbbi szlovén bajnokság nyolcadik helyezett együttese előtt adódott, de a lehetőséggel nem tudott élni. A küzdelmes találkozón az első félidőben a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, a szünet után a hazaiak viszont egy védelmi hiba gyorsan megszerezték a vezetést. A folytatásban csapatunk vette át az irányítást, sokkal jobban játszott, mint a találkozó elején, több ígéretes támadást vezetett, de végül nem sikerült egyenlítenie.

Budafok: Gundel-Takács – Fekete, Orosz, Fotyik, Kalmár – Oláh, Nándori, Vasvári – Szerető, Elek, Pintér.

Csereként pályára lépett: Oroszi(kapus), Bíró, Csonka, Horgosi, Horváth Olivér, Kocsis, Kovács, Lorentz, Merényi, Németh, Sós.

A mérkőzésről Erős Gábor vezetőedzőt kérdeztük.

„Az első félidőben a védelem mögé belöbbölt labdákra rosszul reagáltunk, a gólt is hasonló szituáció után kommunikációs hiba miatt kaptuk. Ezen mindenképpen változtatnunk kell. A második félidőben sokkal jobban futballoztunk, az ellenfél kapusának többször bravúrral kellett hárítania. Láttam biztató jeleket, erre a játékra lehet építeni. Természetesen kikapni sohasem jó, de ahogy a múlt heti paksi sikerünket sem értékeltem túl, a mostani eredmény miatt sem dőlök a kardomba. Helyükön kell kezelni a dolgokat. Az edzőtáborban kiválóak a körülmények, minden adott a sikeres bajnoki felkészüléshez. Szerdán és szombaton is pályára lépünk itt Kranjska Gorában, azután célegyenesbe fordulunk, hiszen július végén már kezdődik az NB II-es bajnokság.”

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon