Egygólos vereség

Budafoki MTE

Az ugyancsak másodosztályú Kazincbarcika 1–0-ra nyert ellenünk a mezőkövesdi edzőtáborozás utolsó találkozóján.

A borsodi együttessel a mostani bajnokság 17. fordulójában december elején találkoztunk Budafokon, akkor 2–0-ra nyertünk, szombaton a felkészülési mérkőzés 59. percében szerezte meg a Kazincbarcika a győztes gólt.

Ebben az összeállításban kezdtünk: Gundel-Takács – Biró, Lorentz, Fótyik, Kalmár – Csonka, Oláh – Németh, Vasvári, Horváth Olivér – Elek. Csereként szóhoz jutott: Horváth András – Fekete, Horgosi, Kovács, Merényi, Nándori, Zsóri.

Erős Gábor: „Sajnos kikaptunk, pedig gólokkal kellett volna nyernünk. Jól játszottunk, sok helyzetünk volt, de az i-re egyszer sem sikerült feltennünk a pontot. Többen még mindig megfázással küszködnek, ezért nem léphettek pályára. A támadásokat rengeteget gyakoroljuk, bízom benne, hogy a bajnoki mérkőzéseken ennek már meglesz az eredménye. E vereség miatt most kicsit keserűbb a szánk íze, de ennek ellenére nagyon jó edzőtáborozáson vagyunk túl, kiváló körülmények között készülhettünk a tavaszi idényre.”  

A felkészülés Budapesten folytatódik tovább, a következő edzőmeccsünk pedig január 28-án, vasárnap 13 órakor Mosonmagyaróváron lesz, a szintén a Merkantil Bank Ligában szereplő helyi csapat ellen.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon