Ellenfél-les: Credobus Mosonmagyaróvár

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 29. játéknapján a Mosonmagyaróvár alakulatát fogadjuk a BMTE Stadionban.

Az idei pontvadászatban újonc kékmezesek a 12. helyről várhatják az egymás elleni összecsapást, 9 győzelem, 7 döntetlen és 12 vereség áll a nevük mellett, valamint 34 pont, amely csupán eggyel kevesebb az általunk gyűjtött 35-nél.

A válogatott szünet alatt edzőváltás történt a mosoniaknál, immáron Supka Attila felel a szakmai munkáért, aki edzőként a DVSC csapatával kétszer nyerte meg az NB I küzdelmeit, a Budapest Honvéd trénereként pedig elhódította a Magyar Kupát.

Az együttes házi gólkirálya az ötgólos Végh Bence, Nagy Zoárd és Szalka Dominik pedig 4-4 alkalommal vette be a riválisok kapuját, rájuk tehát mindenképpen oda kell majd figyelnünk. Ősszel kiegyenlített mérkőzést vívtunk az MTE Sporttelepen, amelyet végül egy pontrúgást követően Vaszicsku Gergő fejesével nyertünk meg a hajrában.

A másodosztályban eddig 17 alkalommal csaptunk össze a Mosonmagyaróvárral, az egymás elleni mérleg pedig a mi fölényünket mutatja: kilenc siker és hat pontosztozkodás mellett mindössze kétszer hagytuk el vesztesen a pályát. Remélhetőleg vasárnap a 10. győzelmünket ünnepelhetjük majd ellenfelünkkel szemben, még inkább egyértelműsítve a statisztikát!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon