Ellenfél-les: ETO FC Győr

Budafoki MTE
A Merkantil Bank Liga 15. játéknapján az ETO FC Győr látogat a BMTE Stadionba.

Riválisunk az eddig eltelt 14 forduló alatt négy vereség és négy döntetlen mellett hatszor hagyta el győztesen a pályát, az így megszerzett 22 pont pedig a tabella 6. helyét jelenti Tímár Krisztián együttesének.

Az ETO formájára sem lehet panasz, legutóbbi négy mérkőzésén ugyanis veretlen maradt: az MTK-val és a Szentlőrinccel 1-1-es döntetlent játszott, míg a Dorogot 1-0-ra, a legutóbbi játéknapon pedig a Békéscsabát 4-1-re múlta felül. A győriek házi góllövőlistáját három találattal Babati Benjámin vezeti, négy kétgólos csapattársa, többek között a rutinos, 63-szor magyar válogatott támadó, Priskin Tamás előtt.

A tavalyi szezonban idegenben 1-0-ra kikaptunk a győriektől, hazai pályán viszont visszavágtunk nekik: Zuigéber Ákos büntetőjének és Soltész István bombagóljának köszönhetően 2-0-ra nyertünk a Promontor utcában.

Ami az egymás elleni mérleget illeti, az NB II-ben eddig 11 alkalommal csaptunk össze a zöld-fehérekkel, a mi szempontunkból pedig 4 győzelem, 1 döntetlen és 6 vereség a mutató. Kiélezett tehát a statisztika, reméljük most vasárnap még inkább szorossá tesszük!

BMTE-Győr

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon