Ellenfél-les: Kolorcity Kazincbarcika SC

Budafoki MTE
Első hazai mérkőzésünkre készülünk a tavaszi szezonban, együttesünk a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában a Kazinbarcikát fogadja.

Riválisunk annak ellenére, hogy újonc az NB II-es pontvadászatban, nagyszerűen kezdte a bajnokságot, sokáig a dobogón és annak környékén foglalt helyet a bajnokságban. Az ősz második fele viszont kevésbé sikerült a borsodiaknak, akik a 13. helyről várhatták a tavaszi folytatást.

A nyitányon aztán hazai pályán szenvedtek némileg meglepő, 3–1-es vereséget a Békéscsabától, így jelenleg 24 ponttal a 16. pozíciót foglalják el a tabellán, közvetlenül mögöttünk, egy pontos lemaradással.

Télen nem volt nagy mozgás a csapat háza táján, két érkező és két távozó volt a keretükben: Szekszárdi Milán a Pakstól, a szlovák utánpótlás válogatott, Kovács Bence pedig a MOL Fehérvár FC-től tette át a székhelyét ’Barcikára.

Ősszel sajnos 2–1-es vereséget szenvedtünk a Kolorcity Arénában, Vaszicsku Gergő hajrában lőtt találata csak a szépítésre volt elég a részünkről. Az egymás elleni örökmérleg rendkívül kiegyenlített: eddig 16 alkalommal csaptunk össze vasárnapi ellenfelünkkel a másodosztályban, öt győzelem és öt döntetlen mellett hat vereség a mutatónk. Remélhetőleg a nyertes meccsek számában egalizálunk vasárnap, HAJRÁ BUDAFOK!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon