Ellenfél-les: Pécsi MFC

Budafoki MTE
A Merkantil Bank Liga második játéknapján a Pécs csapatát látjuk vendégül az új szezon első hazai bajnokiján a BMTE Stadionban.

Riválisunk győzelemmel kezdte az új NB II-es idényt, a Békéscsabát győzte le a PMFC Stadionban egy új igazolás, a Szombathelyi Haladásból érkező Tóth-Gábor Kristóf találatának köszönhetően.

Nagy volt a mozgás a Baranya megyeieknél a nyáron, kilenc új játékos igazolt a pécsiek keretéhez, akik közül talán a legismertebb név az előző szezont az élvonalbeli Paksnál töltő középpályás, Kesztyűs Barna, aki kölcsönbe érkezett. A kispadon is változás történt, Vas László helyett immáron Weitner Ádám felel a szakmai munkájért.

A Merkantil Bank Liga előző kiírásában a 11. helyen zárt a PMFC, amelyből meghatározó futballisták is távoztak, többek között a kilenc góllal a házi góllövőlista élén záró Adamcsek Máté, aki Nyíregyházán folytatja pályafutását.

Ha már az előző szezon: idegenben 3-1-ra kikaptunk a baranyaiaktól, hazai pályán viszont 2-0-ra nyertünk ellenük, Soltész István és Margitics Andor találatainak köszönhetően. Ami az egymás elleni örökmérleget illeti, eddig hatszor csaptunk össze a Péccsel és egyszer sem született döntetlen: háromszor mi, háromszor riválisunk örülhetett győzelemnek.

Reméljük, hogy vasárnaptól már a mi oldalunkra billen a mérleg nyelve!

Ellenfél-les: Pécsi MFC

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon