Ellenfél-les: Soroksár SC

Budafoki MTE

A válogatott szünetet követően hétvégén folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, csapatunk a 18. fordulóban 13.00 órától a Soroksár otthonában lép pályára.

Lipcsei Péter együttese a tabella hatodik helyéről várhatja az összecsapást, a sárga-feketék hét győzelem és öt döntetlen mellett ötször szenvedtek vereséget, így 26 pontot gyűjtöttek. Ami a formát illeti: a legutóbbi öt meccsen két siker (Dorog, Szentlőrinc) és egy iksz (ETO) mellett kétszer szenvedtek vereséget (MTK, Békéscsaba).

A másodosztályban eddig 10 alkalommal találkoztunk a XXIII. kerületiekkel, a mi szempontunkból pedig 2 döntetlen és 3 győzelem mellett 5-ször kaptunk ki. Az előző szezonban hazai pályán 2-2 lett a végeredmény (mindkét találatunkat Kovács Dávid szerezte), a Szamosi Mihály Sporttelepen viszont áprilisban 3-0 lett a hazaiaknak.

Van tehát miért visszavágnunk, a válogatott szünet előtti időszak pedig bizakodásra adhat okot, hiszen az ETO és a Siófok ellen három, míg a Szombathely otthonában egy pontot szereztünk. Reméljük, hogy folytatjuk a jó sorozatunkat, HAJRÁ BUDAFOK!

Soroksár-BMTE

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon