Ellenfél-les: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Budafoki MTE
A válogatott szünet után visszatér a Merkantil Bank Liga, a 9. fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégei leszünk vasárnap 17.00 órától.

Riválisunk a tabella 8. helyéről várhatja az összecsapást, Alekszandar Sztevanovics alakulata 3 győzelmet 3 döntetlent és 2 vereséget számlál a most futó szezonban.

Nyáron több meghatározó játékos távozott a kék-feketék keretéből, többek között Horváth Krisztofer és Csoboth Kevin is, ám helyettük olyan minőségi játékosok érkeztek, akik Szegeden kapnak lehetőséget a bizonyításra. Közülük az egykori ferencvárosi Kundrák Norbert neve csenghet ismerősen, aki győztes gólt szerzett a DVTK elleni kupameccsen, a fiatal Beronja Zoran pedig védőként két góljával ldöntötte el a Dorog elleni bajnokit.

Az előző szezonban nem tudtuk legyőzni a szegedieket, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottunk velük, idegenben viszont sajnos 3-0-ra kikaptunk tőlük. Ami viszont az örökmérleget illeti, a másodosztályban eddig 18-szor találkozott egymással a két együttes, három döntetlen és hat vereség mellett pedig kilencszer hagyhattuk el győztesen a pályát.

Vasárnap is a három pont megszerzése lesz a cél, hajrá Budafok!

Ellenfél-les: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon