Ellenfél-les: Szombathelyi Haladás

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 35. játéknapján a Szombathelyi Haladást látjuk vendégül a BMTE Stadionban.

Mindenek előtt ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Vas megyei alakulatnak, amely nagy sportszerűségről tett tanúbizonyságot, hogy egyesületünk kérésére a szerdai kupadöntő miatt hozzájárult az egymás elleni összecsapás egy nappal korábban való lejátszására.

Riválisunk a hatodik helyről várhatja a bajnoki hajrát, 14 győzelem mellett 9 döntetlen, és 11 vereség áll a neve mellett, nem mellékesen 51 pont, amelynek köszönhetően szinte biztosan a felsőházban végez majd. A formára sem lehet panasz a Halinál: legutóbbi öt meccsén nem talált legyőzőre, a Szentlőrinc és a Gyirmót elleni iksz mellett legyőzte a Békéscsabát, a Dorogot és az MTK-t is. Legeredményesebb játékosa a 20 esztendős Molnár Rajmund, aki támadónkhoz, Beke Péterhez hasonlóan 15-ször volt már eredményes az NB II idei szezonjában.

Ami az egymás elleni mérleget illeti: a szombati lesz a két csapat 20. mérkőzése a másodosztályban és valamivel a szombathelyiek állnak jobban, a mi szempontunkból hat siker, négy pontosztozkodás és kilenc vereség a mutató. Novemberben Sós Máté vezető góljára Rácz Barnabás válaszolt büntetőből, így 1–1-gyel zárult az őszi randevú. Bízzunk benne, hogy ezúttal egynél is több pontot szerzünk majd, HAJRÁ BUDAFOK!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon