Erőltetett menet előtt

Budafoki MTE

Erős Gáborral beszélgettünk a mai Gyirmót elleni meccs előtt, annak kapcsán is, hogy hét napban három fordulót is rendeznek a Merkantil Ligában. A gyirmóti találkozó után szerdán hazai pályán fogadjuk a BVSC-t, szombaton pedig Csákváron lépünk pályára.

„Különösebben nem változtattunk a felkészülésünkön. Többször elmondtam már, szerencsére bő a keretünk, megfelelően tudom forgatni a futballistákat. Nem tizenegy-tizenhárom játékosban gondolkodom, hanem mindenkire számítok, mindenki megkapja a lehetőséget. Természetesen a jövő héten a sűrű program miatt regenerációs edzéseket tartunk.”

Érdekes mérkőzés várható Gyirmóton. Vezetőedzőjük, Csizmadia Csaba futballozott és a kispadon is ült Budafokon, Erős Gábor pedig Gyirmóton is játszott, s az idén nyáron ők is szerződtetni szerették volna.

„Ebből a szempontból pikáns meccs lesz, de nem csinálok presztízskérdést belőle.”

Mi ugye két győzelemmel kezdtük a bajnokságot, ellenfelünk pedig két vereséggel. Vajon mi várható a vasárnapi találkozón?

„A Gyirmót nagyon jó csapat, sokkal jobb annál, mint, amit a két eredmény mutat. Mindkét meccsén simán szerezhetett volna pontot. Mi kellőképpen felkészültünk, bízom benne, hogy ezt az eredmény is bizonyítja majd, de nem lesz könnyű dolgunk.”

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon