Erőltetett menet: nyolc (!) meccs vár ránk a közeljövőben

Budafoki MTE

Csapatunk a héten megkezdte a felkészülést az év legsűrűbb időszakára, NB II-es együttesünkre ugyanis nem kevesebb, mint nyolc mérkőzés vár áprilisban!

Ahogyan a címben is írtuk, játékosainkra kőkemény, erőltetett menet vár áprilisban, hiszen a bajnokságban nem kevesebb, mint hét, míg a kupában egy mérkőzést játszunk majd. Ami pozitívum, hogy a meccsek közül ötöt hazai pályán, a BMTE Stadionban játszunk majd, idegenben pedig háromszor lépünk pályára.

Vezetőedzőnk, Mátyus János így vélekedik az előttünk álló időszakról: „Egyrészt iszonyatosan nehéz hónap vár ránk, másrészt bár én magam nagyon régen voltam játékos, ennél szebb időszakot nem is kívánhattam volna futballistaként. Ennyi mérkőzéssel, ráadásul ennyi fontos összecsapással – minden pillanatát ki kell élveznünk majd és a dolgok pozitív oldaláról megközelíteni az egészet. Az biztos, hogy döntő periódus lesz ez a szezonunknak, az eddigi háromnegyed év összességében nagyszerűen sikerült, most tehetjük fel igazán a koronát az eddigi teljesítményünkre és bizonyíthatjuk, valójában milyen csapat vagyunk!”

A pontos menetrend:

április 2., vasárnap, 16:00 – BMTE-Mosonmagyaróvár, NB II, 29. forduló
április 5., szerda, 20:00 – BMTE-Vasas, Mol Magyar Kupa, elődöntő
április 9., vasárnap, 17.00 – Kozármisleny-BMTE, NB II, 30. forduló
április 13., csütörtök, 18.00 – BMTE-DVTK, NB II, 31. forduló
április 16., vasárnap, 17.00 – Csákvár-BMTE, NB II, 32. forduló
április 23., vasárnap 17.00 – BMTE-Nyíregyháza, NB II, 33. forduló
április 26., szerda 17.00 – ETO FC Győr-BMTE, NB II, 34. forduló
április 30., vasárnap 17.00 – BMTE-Haladás, NB II, 35. forduló

Természetesen minden meccsen óriási szükségünk lesz szurkolóink biztatására, reméljük otthon és idegenben is minél többen buzdítják majd csapatunkat, HAJRÁ BUDAFOK!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon