Erős Gábor: Szeretném meghálálni a budafoki bizalmat!

Budafoki MTE

Csapatunk új vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak.

Nagyon pozitívak az első benyomásaim a BMTE-t illetően, ezúton is köszönöm Jakab János tiszteletbeli elnök úrnak és Filkor Attila sportigazgatónak, hogy bizalmat szavaztak nekem. Mindent megteszek azért, hogy a szakmai stábbal és a csapattal megháláljuk mindezt, és hogy minél eredményesebbek legyünk a következő szezonban.

Az előző idényben rendkívül komoly eredményeket ért el a klub, remek munkát végeztek az elődeink, akik minden tisztelet megérdemelnek. Mi is nagy reményekkel vágunk bele a közös munkába, szeretnénk minél több sikerrel megajándékozni a lelkes budafoki közönséget. Kisvárdán a kreatív támadófocit részesítettük előnyben és szerencsére pozitív visszajelzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban, hasonlóra törekszünk majd a Promontor utcában is, ugyanakkor tudom, hogy az NB II-ben a kőkemény védekezés is elengedhetetlen a jó eredményekhez.”

Új vezetőedzőnk, Erős Gábor játékosként Győrben, a Honvédnál, Pécsen, a Ferencvárosnál, Gyirmóton, valamint Kisvárdán is megfordult, illetve Görögországban és Bulgáriában is légióskodott. A 42 éves szakember a 2021/2022-es szezonban Kisvárdán megbízott edzőként irányította az élvonalbeli együttest.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon