Értékes pont a Vasas ellen

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 18.fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltuk szerda délután a Promontor utcában.

Csapatunkban először kapott helyet a kezdőben a télen szerződtetett Czérna. Az első félidő szikrázóan kemény küzdelmet hozott. Zsóri szabálytalankodása után Baráth kötéssel a fején tért vissza a pályára. A 23. percben megszerezhettük volna a vezetést, de Csonka 17 méteres lövése után a lécen csattant a labda, majd nem sokkal később Czérna fejesét mentették a vendégvédők. Merényi többször a földre került, a szünet előtt nem sokkal le is kellett cserélni, majd Gundel-Takács szedte fel a labdát Radó elől. Az utolsó pillanatban hatalmas helyzet maradt ki: Zsóri közelről az oldalhálót találta el.

A szünetben volt játékostársai, Jakab János, Tóth Kálmán, Vizi Sándor köszöntötte a 80 éves Horváth Lászlót, „Api” a Fradival VVK-győztes volt, s kétszeres bajnok, 1975-és 1978 között játszott Budafokon. Legendás futballistánk a Budafok korosztályos csapatában focizó unokájával, Olivérrel végezte el a második félidei kezdőrúgást.

A folytatásban mi kerekedtünk felül, Vasvári többször helyzetbe került, de nem sikerült gólt szereznie. A találkozó hajrájában a Vasas nyomott, de maradt a 00.

MERKANTIL BANK LIGA

A 18. FORDULÓBÓL
ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS 

BUDAFOKI MTE–VASAS FC 0–0 
Promontor utca, 600 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Mohos Milán)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Bíró M., Horgosi, Lorentz, Kalmár (Németh, 86.) – Csonka, Soltész (Fekete, 86.) – Szerető, Merényi (Vasvári, 39.), Czérna (Nagy, 72.) – Zsóri (Elek,72.). Vezetőedző: Erős Gábor
VASAS: Jova – Ódor, Otigba, Baráth – Girsik (Bakti, 72.), Hidi M., Vida (Urblík, a 46.), Doktorics – Radó (Szalay., 62.), Holender (Zimonyi, 78.), Hinora (Tóth, a szünetben). Vezetőedző: Desits Szilárd

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon