Fontos meccs következik

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 21. fordulójában vasárnap 14 órakor a Szőnyi úton a BVSC-Zugló ellen lépünk pályára.

Az őszi szezonban itthon Kalmár és Vasvári góljával 2–0-ra nyertünk. Ezt az eredményt most is elfogadnánk. Ellenfelünk húsz fordulót követően 20 ponttal a 15. helyen áll. Mi a tizenharmadikok vagyunk, 23 ponttal, így érthető, hogy miért oly fontos ez meccs.

A legutóbbi fordulóban sokkal jobban játszottunk, mint az előző két tavaszi meccsen. Értékes a Vasas elleni 0–0. Mint ismert, sajnálatos módon, egy kirívó szabálytalanság miatt Merényi Ádámnak eltört az arccsontja. Erős Gábor vezetőedző rajta kívül nem számíthat a szintén súlyosan sérült Oláh Bálintra, és öt sárga lap miatt Zsóri Dánielre sem.

A hazai együtteshez a télen több új futballista csatlakozott, közöttük például Ihrig-Farkas a Vasasból, aki korábban a Budafok játékosa is volt.

Ha már Vasas, a legutóbbi fordulóban az angyalföldiek ellen Csonka András volt a csapatkapitány, jól is játszott, s az első félidőben a vezetést is megszerezhette volna, de lövése után a labda a lécen csattant. András a bal kezén különleges kötéssel lép pályára, még a január végén a Mosonmagyaróvár ellen tört el a csuklója.

„Nem zavar szerencsére, tudok vele futballozni, Bosszantott, hogy nem sikerült a Vasas kapujába találnom, remélem most majd eredményesebb leszek. Múlt vasárnap mindenki motivált volt, küzdött, ha a Szőnyi úton is így lesz, jó kedvűen jöhetünk haza. Nagyon sajnálom a két súlyos sérültünket, Ádámot és Bálintot, gyors gyógyulást kívánok nekik. Vasárnap értük is játszunk.”

Csapatunk a BVSC elleni felkészülést szombaton délelőtt fejezte be a BMTE-stadionban.

Szurkolóink figyelmébe!

A mérkőzésre egy jegy egységesen 1500 forintba kerül, bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. A pénztár a mérkőzés kezdése előtt egy órával nyit ki. A vendégszektor bejárata és jegypénztár a Teleki Blanka utcában található. A kocsival/busszal érkezők a vendégszektornál kialakított parkolóban díjmentesen tudnak parkolni. A budafoki drukkerek a V1-, V2-, V3-szektorban foglalhatnak helyet, büfé is van.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon