Gólokkal büntette védelmünk hibáit a Haladás

Budafoki MTE

Hazai fölényt hozott az első félidő, a zöld-fehérek többet lőttek kapura, s Gundel-Takácsnak több ízben is dolga akadt. Első komoly lehetőségünkre a 32. percig kellett várni, a 11-es pont magasságából Zsóri dolgoztatta meg Pálfit.

A fordulás után a mieink tűntek veszélyesebbnek, de gólt a hazaiak szereztek, Nyíri centerezését Kelemen passzolta az ötösről a hálóba. Nyolc perccel az első gól után ismét kapitulált a védelmünk, az első gólt is jegyző Kelemen lecsapott Kalmár hazaadására, majd Gundel-Takácsot kicselezve lőtt a kapuba.

A 67. percben komoly esélyünk adódott a szépítésre, de Vasvári lövése a kapufáról szédült ki. Nem sokkal később ismét Vasvári került helyzetbe, de fejese a kapu fölé szállt. A hajrában a harmadik gólért támadtak a hazaiak, de Gundel-Takács védeni tudta Szijjártó ziccerét. Kapusunk a 89. percben is nagyot védett, ezúttal Pintér lövését hatástalanította. A mieinknek ezúttal a szépítés sem jött össze, így pont nélkül távoztunk Szombathelyről.

Folytatás egy hét múlva a Promontor utcában, ellenfelünk az ETO FC Győr lesz.

LABDARÚGÓ NB II
27. FORDULÓ
SZOMBATHELYI HALADÁS–BUDAFOKI MTE 2-0 (0-0).
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 1015 néző.Vezeti: Kovács J. Zoltán (Ring Kevin, Máyer Gábor)
SZOMBATHELYI HALADÁS: Pálfi – Nyíri V., Jagodics M., Ene, Bolla – Erdei (Jancsó A, 83.), Szakály A. – Mohos (Szijjártó, 83.), Rácz B. (Frák, 90+1.), Horváth R.  (Zvekanov, 74.) – Kelemen M. (Pintér F., 74.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
BUDAFOK: Gundel-Takács – Szerető., Lorentz, Kalmár O., Horváth O. – Oláh B., Csonka A. – Merényi (Vasvári, 54.), Németh M. (Fekete M., 56.), Kovács D. (Pintér Á., 56.) – Zsóri (Elek B., 65.). Vezetőedző: Dajka László
Gólszerző: Kelemen 2 (54., 63.).

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon