Gundel-Takács Bencéé a Fülöp Márton-díj

Budafoki MTE

A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének díjátadó gáláján jutalmazták az előző idény legjobbjait. Nagy örömünkre, a Fülöp Márton-díjat, amely a nagyszerű kapus – a HLSZ örökös csapatkoordinátora – emléke előtt tisztelegve minden évadban a legszebb védést bemutató kapust illeti meg, Gundel-Takács Bence vehette át az egykori válogatott futballista édesapjától, Fülöp Ferenctől.

„Meglepett, hogy enyém lett a díj, ha jól tudom, eddig NB II-es kapus még nem kapta meg ezt az elismerést. Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy rám gondoltak.”

A díjátadón Bence három nagyon szép védését is megemlítették: az első fordulóban idegenben az Ajka, a 36. fordulóban a Promontor utcában játszott Siófok ellenit, s a Magyar Kupa elődöntőjében nagy tapsot kapott hárítását, amikor a Vasast otthon vertük meg 3–0-ra.

Idézünk az akkori meccstudósításokból:

Ajka: „A 6. percben viszont már Gundel-Takács Bence óriási védése kellett, hogy ne kerüljünk hátrányba, Csizmadia került ziccerbe, nyáron igazolt kapusunk azonban hatalmas bravúrral hárította a hazai csapatkapitány öt méterről leadott lapos kísérletét.”

Siófok: „A 32. percben egy jobbról érkező beadást Farkas fejelt kapura az ötösről, Gundel-Takács Bence hatalmas vetődéssel kipiszkálta a labdát a jobb felső sarok elől.”

Vasas: „A 69. percben a semmiből egy távoli Vasas-bomba, Gundel-Takács Bence látványos vetődéssel szögletre tolja Holender löketét”.

A díjátadón az előző idényben Budafokon futballozó, a Vasas elleni MK-meccsen három gólt szerző Beke Pétert – aki a nyáron Paksra szerződött – „A  másodosztályban szereplő legjobb játékos”-kategóriában másodiknak választották meg.

Mindkettőjüknek szívből gratulálunk!

HLSZ-díjátadó, Gundel-Takács, Fülöp Ferenc

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon