Hogy vannak sérültjeink?

Budafoki MTE

Kovács Dávidot, Fótyik Dominikot, Pintér Ádámot és Nándori Botondot kérdeztük.

„Szerencsére a röntgenfelvétel alapján kiderült, hogy nincs csonttörés, valószínűleg a bokaszalagomban van valamilyen mértékű szakadás, de a teljesen pontos diagnózis csak az ultrahang-vizsgálat után derül ki, az azonban bizonyos, hogy a sérülésem nem annyira súlyos, mint amennyire az első pillanatban látszott. Már erősítő gyakorlatokat végeztem is. Bízom, benne, hogy hamarosan visszatérhetek” – mondta csapatkapitányunk, Kovács Dávid, aki a Bozsik Arénában, a Honvéd elleni meccsünk első félidejének a végén egy rossz mozdulat miatt fájó bokával jött le a pályáról.

Ugyanezen mérkőzés bemelegítése közben kapott a combjához, hátvédünk, Fótyik Dominik, aki nem is tudott játszani a kispetiek ellen. Az első hírek szerint szeméremcsont-gyulladása van, ez volt a baja Szoboszlai Dominiknak, amikor a Salzburgból az RB Leipzighez került. Szerdán volt MRI-vizsgálaton, a végleges eredményre még várni kell. Valószínűleg igaz a gyulladás, de nem olyan fajta, amivel nem tudna játszani.

„Csütörtök délután ott leszek az edzésen, és ha nem érzek szúrást, akkor akár a hétvégén már számítani is lehet rám.”

Pintér Ádám, a Putnok elleni Mol magyar Kupa-meccsen sérült meg, neki is aláfordult a bokája, szalagja részlegesen elszakadt, és csonttörése is lett. Néhány napig fekvőgipszet viselt, majd utána járógipszet kapott.

„A tervek szerint körülbelül két hét múlva kerül le rólam, utána kezdhetem el a gyógytornát.”

Nándori Botond még a szlovéniai edzőtáborban járt rosszul, egyik ujja az első edzőmeccsen szerencsétlenül beleakadt az ellenfél mezébe, elszakadt az ina. Megoperálták, úgy tűnt, hogy rendbejött, de sajnos nem.

„Hétfőn korrekciós műtétem volt, mert az ínszalag letapadt a csonthoz, ezért kellett újra megoperálni., Addig, ahogy eddig is, gyógytornára járok, otthon szobabiciklizem. Jövő szerdán lesz a varratszedés, után dől majd el, mikor folytathatom.”

Dávid, Dominik, Ádám és Botond, mielőbbi gyógyulást!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon