Ismét NB III-as csapat az ellenfél

Budafoki MTE

Az M4 Sport stúdiójában Rudolf Gergely korábbi válogatott labdarúgó kisorsolta a Mol Magyar Kupa 4. fordulójának a párosítását. Fortuna kegyes volt hozzánk, az NB III-as Veszprém ideiglenes otthonában, Pápán lépünk pályára.

Ebben a körben már az NB I-sek sem voltak kiemeltek, kaphattunk volna első és másodosztályú ellenfelet is, és akárcsak az előző fordulóban újra NB III-as csapat ellen kell megküzdenünk a továbbjutásért. Múlt szombaton a Putnok otthonában nagy küzdelem után nyertünk Elek Bence 11-es góljával 1–0-ra, november 1-jén pedig az Északnyugati-csoport jelenlegi második helyezettjével játszunk Veszprémben. Az együttes az előző idényben első lett az NB III-ban, az osztályozón a Nyíregyháza ellen veszített.

Erős Gábor vezetőedző: „Kaphattunk volna nehezebb és könnyebb ellenfelet is. Elkerültük az NB I-eseket, NB II-eseket, viszont ismét nem lesz könnyű dolgunk. Ahogy a Putnok esetében is elmondtam, ezt az együttest is közelebb állónak tartom a másod-, mint a harmadosztályhoz. Nagy küzdelemre számítok megint, de mindent megteszünk, hogy bejussunk a legjobb tizenhat közé.”

A további párosítás:

Budapest Honvéd (NB II)–Paks (NB I)
Szombathely (NB II)–ZTE (NB I)
Dunaföldvár (NB III)–Nyíregyháza (NB II)
ESMTK (NB III)–MTK (NB I)
Tatabánya (NB III)–Újpest (NB I)
Vasas (NB II)–Gyirmót (NB II)
Szeged-Csanád GA (NB II)–Kecskemét (NB I)
Tiszakécske (NB II)–Ajka (NB II)
Mezőörs (megyei I.)–Kaposvár (NB III)
Unione FC (BLSZ I.)–Kisvárda (NB I)
Kozármisleny (NB II)–Kazincbarcika (NB II)
Győr (NB II)–DVSC (NB I)
Ferencváros (NB I)–Puskás Akadémia (NB I)
Szentlőrinc (NB III)–Kelen SC (NB III)
Siófok (NB II)–DVTK (NB I)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon