Kapusaink az élen: holtversenyben a legtöbb kapott gól nélküli meccs a miénk!

Budafoki MTE

Vasárnap lezárult a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonja, amelyet együttesünk a 20 csapatos bajnokság 10. helyén zárt. Egy összevetésben viszont ennél jóval előkelőbb pozícióban végeztünk, konkrétan holtversenyben az első helyen!

A 38 fordulós bajnokságban ugyanis a PMFC és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesével holtversenyben a legtöbb kapott gól nélküli meccset tudhatjuk magunkénak, Gundel-Takács Bence és Oroszi István ugyanis 14 alkalommal húzta le a rolót, így minden elismerésünk kapusainké! Esetünkben fontos hozzátenni, hogy a Kozármisleny által később megóvott, majd a zöld asztalnál elveszített hazai mérkőzést a pályán elért eredménnyel, a 3–0-s győzelmünkkel számoltunk, hiszen a BMTE Stadionban csak mi találtunk a kapuba…

Kapusedzőnk, Vezér Ádám természetesen büszke hálóőreinkre. „Egész évben nagyszerű munkát végeztek a srácok és természetesen Horváth Andrásról sem feledkezhetünk meg, akit rengeteg sérülés hátráltatott ebben az évben, de ugyanúgy tagja a mi kis külön „csapatunknak”. Ráadásul a Szeged elleni kupameccsen 120 percig ő védte a kapunkat és azon a meccsen sem kaptunk gólt! Egyébként túlteljesítették a fiúk az elvárásaimat, amelyből mindig kettőt fogalmazok meg a bajnokság előtt; az egyik a kapott gólokra, a másik a clean sheetekre vonatkozik. Bízom benne, hogy a következő idényben is tartani tudjuk ezt a tendenciát!”

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon