Kell a három pont!

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában vasárnap 16 órától a Tiszakécske ellen játszunk a Promontor utcában.

Ellenfelünk a 12. a bajnokságban, kétszer győzött, két döntetlent ért el, háromszor kapott ki, nyolc gólt ért el, s tízet kapott. Legutóbb saját pályáján a Soroksárt verte meg 1–0-ra. Csapatunk a negyedik helyen áll, legutóbbi két mérkőzését elveszítette, viszont a Mol Magyar Kupában, akárcsak a Tiszakécske, továbbjutott a 32 közé. A stábtagok, a játékosok és a szurkolók is azt várják, hogy vasárnap győzni fogunk.

Csonka András szerint mindenki azon van, hogy a bajnokságban ismét sikeresek legyünk.

„Remélem, hogy jó eredményt érünk el, mindent megteszünk, hogy újra győzzünk, de nem szabad elfelejteni a futballban bármi megtörténhet.”

Arra a kérdésre, középpályásként vagy jobbhátvédként szeret-e jobban játszani, azt válaszolta, hogy szinte mindegy, ott szerepel, ahol számítanak rá, s ő is igyekszik minél jobban teljesíteni, mert az eddigieknél többet vár el magától.

A Tiszakécske csapatában néhányan sérüléssel bajlódnak, ráadásul a héten többen vírusos fertőzés miatt nem tudtak edzeni.

Néhány gyakorlást csatárunk Szerető Krisztofer is kihagyott, mert kötőhártyagyulladása volt, szerencsére már rendben van. Pintér Ádámra viszont sokáig nem számíthatunk, támadó középpályásunk a Putnok elleni MK-meccs első félidejében sérült meg, egy rossz mozdulat következtében aláfordult a bal bokája, le is kellett cserélni, majd kiderült, hogy részleges szalagszakadást szenvedett, és csonttörése is lett. A fekvőgipszet hétfőn cserélik le járóra, amit előreláthatólag négy hét után vesznek majd le.

Ádám, jobbulást és gyors gyógyulást!

Csonka, Putnok, MK-meccs

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon