Két pontunkba kerültek a kihagyott helyzetek Tiszakécskén

Budafoki MTE

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 25. fordulójában 2–2-s döntetlent játszottunk Tiszakécskén.

Jól kezdtük a Bács-Kiskun vármegyei kiszállást, a meccs első perceiben Csonka lábában volt a vezető gól, de ajtó-ablak helyzetben a hosszú sarok mellé gurította a labdát. A kihagyott helyzetet góllal büntették a hazaiak, Zamostny ziccerben a kapufát találta el, de a kipattanóra Bencze Márk érkezett, aki a kapuba passzolt.

Az első félidőben Zsóri háromszor is kiegyenlíthetett volna, de először a kapus ölébe fejelt, majd ziccerben az égbe lőtt egy magasan felívelt labdát. A Nyíregyháza ellen még gólt ollózó csatár a játékrész hajrájában egyedül vezethette a labdát Kiss Ágostonra, de nem tudott túljárni a tiszakécskei kapus eszén.

A fordulás után már a szerencse sem segített a hazaiakna, a Csonka felrúgásáért megítélt tizenegyest Zsóri lőtte a hálóba. Az 58. percben a vezetést is megszereztük, egy fejjel megcsúsztatott szögletet Oláh juttatott csukafejessel a hálóba. Az előnynek bő tíz percig örülhettünk, a kécskeiek Zamostny tizenegyesével egyenlítettek. Nem sokkal később ismét mi jártunk közel a gólhoz, de Vasvári fejese centikkel szállt el a kapu mellett. A végén mindkét együttesnek voltak helyzetei, de több gól már nem született, így egy pontot hozunk el az alföldi kiszállásunkról.

Folytatás húsvétvasárnap a Promontor utcában, ahol a Budapest Honvédot fogadjuk.

LABDARÚGÓ NB II
25. FORDULÓ
TISZAKÉCSKEI LC–BUDAFOKI MTE 2–2 (1–0)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Farkas Tibor (Ifj. Varga Gábor, Tőkés Róbert)
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Szőr, Fodor F.(Gyurján, 64.), Grünvald – Kállai Z.(Kovács K., 64.), Bertus, Bencze (Takács T., 84.), Lehoczky – Czékus (Szekér, 64.), Torvund, Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly
BUDAFOKI MTE: Gundel-Takács – Nándori (Horváth O., 38.), Fekete M., Lorentz, Kalmár – Oláh B., Csonka A. – Merényi, Soltész, Kovács D.(Pintér, 82.) – Zsóri (Elek B., 82.). Vezetőedző: Dajka László
Gólszerző: Bencze M. (11.), Zamostny (71., tizenegyesből) illetve Zsóri (52., tizenegyesből), Oláh B. (58.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon