Kétgólos győzelem az első nyári edzőmeccsen

Budafoki MTE

A hajrában törtük fel a jól védekező Eger védelmét.

Mátraházán edzőtáborozó csapatunk lejátszotta első nyári edzőmérkőzését, amelyen az NB III Keleti csoportjának előző szezonjában 18. helyen végző Eger SE volt az ellenfelünk Heréden.

A találkozó első félidejében is veszélyesebben játszottunk, ám az egriek hűek voltak városuk történelméhez: jól védekeztek, így gól nélküli állással mehettek pihenőre a csapatok. A második játékrészben, annak is főleg a második felében azonban már óriási nyomás alá helyeztük a kapujukat, csak idő kérdése volt, mikor születik meg a vezető találat. Végül a 88. percig kellett várni rá, ekkor a csapatunkban próbajátékon szereplő Vajda Cristofer villant és juttatta előnybe csapatunkat.

A 2–0-s végeredményt aztán Oláh Bálint állította be a 90. percben, Erős Gábor vezetőedzőnk tehát győzelemmel mutatkozott be a kispadon!

BMTE – Eger SE 2–0 (0–0)

Kezdőcsapat: Gundel-Takács B. – Fekete M., Orosz M., Lorentz M., Horváth O. – Merényi Á., Csonka A., Pintér Á., Kovács D., Sós M. – Vasvári Z.

A félidőben pályára lépett: Horváth A., Biró M., Burger B., Fótyik D., Kalmár O., Oláh B., Nándori B., Németh M., Vajda C., Szerető K., Tischler P.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon