Közvetlen rivális érkezik a Promontor utcába

Budafoki MTE

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 30. fordulójában csapatunk a BFC Siófok együttesét fogadja vasárnap 17 órakor.

Az előző fordulóban Dajka László együttese Soroksáron maradt alul, így sajnos nem tudtuk kihasználni a közvetlen riválisok – BVSC, Pécs – botlásait. Ennek nyomán előnyünk továbbra is három pont a már kieső BVSC előtt. Éppen ezért rendkívül fontos lenne mindhárom pontot itthon tartani az ugyancsak a túlélésért küzdő Siófok ellen.

A Balaton-partiak pont a zuglói gárdát verték az előző fordulóban, így négy pontra közelítették meg a már bennmaradó Pécset. S ha már Siófok: játékosainkat fűtheti a revans vágya, hiszen ősszel 3–1-re kaptunk ki a Balaton-parti városban – Dénes Csanád már az első percben megzörgette a hálónkat, s Szedlár duplájára csak Vasvári Zoltán tudott válaszolni.

Azóta mindkét klubnál változott a szakmai stáb összetétele, míg nálunk Erős Gábor helyére Dajka László érkezett, addig az elmúlt hetekben Jeney Gyula váltotta Dragan Vukmirt a Siófok élén.

“Úgy gondolom, hogy számunkra nincs könnyű  mérkőzés, ezt az utóbbi hetek hullámzó teljesítménye is mutatja. Az elmúlt héten is felkészültünk és ezen a héten is hasonlóan dolgozunk, mert szeretnénk folytatni jó hazai sorozatunkat. A Siófok kellemetlen ellenfél, nehéz mérkőzésre számítok” – mondta a vasárnapi meccsről csapatunk mestere, Dajka László.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon