Kulcsfontosságú meccs vár ránk Tiszakécskén

Budafoki MTE

Csapatunk a Tiszakécskei LC otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában.

Mint ismeretes, Dajka László együttese az előző hétvégén bravúrgyőzelmet aratott az éllovas Nyíregyháza ellen, így fontos pontokat szereztünk. Holnap egy újabb kulcsfontosságú találkozó vár ránk, hiszen egy közvetlen rivális, a kiesés ellen menekülő Tiszakécske otthonába utazunk.

Ellenfelünk a bajnoki tabella 17. helyén tanyázik 18 ponttal, hátránya így nyolc pont a mieinkhez képest. A két csapat őszi, budafoki mérkőzését mi nyertük 2–1-re, góljainkat Elek Bence, illetve az öngólt vétő Viczián Ádám jegyezte, míg a másik oldalon Zamostny Balázs volt eredményes.

A Tiszakécske egyébként nincs valami jó formában, 14 meccses nyeretlenségi szériában van, s ezen egyelőre a komoly rutinnal rendelkező Kis Károly kinevezése sem tudott változtatni.

“Nagyon örültünk a hétvégi sikernek, de ez már a múlt. Sajnos van 1-2 sérültünk, de ez is a futball része. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz meccsünk lesz Tiszakécskén, de szeretnénk eredményesen szerepelni.  Nem akarunk az ellenféllel foglalkozni, a saját játékunkat építjük. Azt akarom, hogy a játékunk hétről hétre stabilabb legyen. – mondta a vasárnapi összecsapással kapcsolatban csapatunk vezetőedzője, Dajka László. –  Kollégám természetesen jól fel fogja készíteni a csapatát, én viszont abszolút bízom abban, hogy mi is felkészültek leszünk, és pontot, pontokat tudunk szerezni.”

A mérkőzésről élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk honlapunkon.

Szurkolóink figyelmébe!

A sportcentrum címe: 6060 Tiszakécske, Szabolcska Mihály utca 42.

Szurkolóink a Strand utca felöli műfüves sportcsarnok parkolójában tudnak parkolni és a
vendégpénztárnál megváltani jegyüket. Kapunyitás egy órával mérkőzés előtt (16:00).
A belépőjegyek ára egységesen 1000 Ft, gyerekeknek 14 éves kor alatt ingyenes.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon