Lányok szedték a labdát

Budafoki MTE

Különleges színfolt volt vasárnap a Promontor utcában a Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.

Klubunk nagy örömmel vette, hogy a Gyirmót elleni meccsünkön a megszokottól eltérően nem fiúk, hanem lányok voltak a labdaszedők. A Budafoki MTE-vel együttműködő Airnergy FC tíz utánpótláskorú lányjátékosa adta vissza mérkőzés alatt a játéktéren kívülre került labdákat.

Vezető képünkön (balról jobbra) a hátsó sorban: Korponai Kira, Banu Enikő, Egyedi Viktória, Tóth Lanna, Kasza-Kovács Flóra. Az első sorban: Korponai Sztella, Mihályi Emma, Csonka Enikő, Korponai Zoé, Nagy Gréta. 

Korponai Sztella így fogalmazott: „Régóta szerettünk volna Kirával labdaszedők lenni, ez egyfajta megtiszteltetés is. Jól éreztük magunkat, nagyon jó volt ilyen közelségből látni egy meccset, és egy kicsit részesének lenni.” 

Az Airnergy FC női szakosztályának szakmai vezetője, Könczey Zsolt szerint: „A lányok még soha életükben nem voltak labdaszedők, nagyon örültek a lehetőségnek. Nagy részük budafoki kötődésű, közülük Sztella és Kira gyerekkori álma volt, hogy egyszer labdaszedők legyenek a klub egyik felnőttmeccsén a Promontor utcában.

Örülök, hogy csaknem ötvenen megtekinthettük a mérkőzést, köszönjük a lehetőséget, a jövőben is igyekszünk jönni amikor csak lehetséges és drukkolni a Budafok sikeréért.”


Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon