Legyőztük a Mezőkövesdet!

Budafoki MTE

Az edzőtáborozás második meccsén az első osztályú házigazda együttes ellen 3–2-re nyertünk.

A 7. percben Szilágyi révén egy szöglet után a Mezőkövesd szerezte meg a vezetést. A 32. percben Nándori góljával egyenlítettünk. A 42. percben Zsóri tizenegyes góljával már nálunk volt az előny. A 67. percben Elek büntetőjével 3–1-re vezettünk. A 73. percben Molnár szépített, ezután már nem változott az eredmény.

Ebben az összeállításban kezdtünk: Gundel-Takács – Fekete, Lorentz, Horgosi, Kalmár – Oláh, Nándori – Szerető, Kovács, Merényi – Zsóri. Csereként szóhoz jutott: Horváth András, Biró, Elek, Horváth Olivér, Németh.

Erős Gábor: „Örülök a sikernek, az első félidőben kifejezetten tetszett, amit láttam. A másodikban többet hibáztunk, egyes periódusokban a Mezőkövesd dominált, nálunk kiütközött a fáradtság. Többen megfáztak,  belázasodtak, nem léphettek pályára, így a tervezettnél kevesebbet tudtunk cserélni. Jó, hogy NB I-es ellenfelet tudtunk legyőzni, de ahogy az Eger elleni döntetlen után nem dőltünk a kardunkba, úgy, most sem ájulunk el az eredménytől, hiszen ez edzőmeccs, volt, ám természetesen mindig remek, ha nyerünk.”

Csapatunk az edzőtáborban az utolsó felkészülési meccsét szombaton 11 órakor játssza a szintén NB II-es Kazincbarcika ellen.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon