Lorentz Márton: Mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el

Budafoki MTE

Rutinos játékost szerződtettünk a nyáron Lorenz Márton személyében. A 28 esztendős belső védő az MTK-ban kezdett, majd a Puskás Akadémián nevelkedett, pályafutása következő állomásai pedig: Dunaújváros, Soroksár, Székesfehérvár, Siófok, Paks, kölcsönben szintén Siófok. Ezután igazolt Budafokra.

„Filkor Attila sportigazgató keresett meg. Nagyon örülök, hogy Budafokra kerültem. Korábban kétoldali lágyéksérvvel műtöttek, több hónapig nem tudtam pályára lépni, idő kellett, hogy utolérjem magam, Szerencsére itt remek a közösség, kiváló a társaság, így a beilleszkedésemmel nem volt gond. Boldog vagyok, a csapat ilyen előkelő helyen áll a tabellán.”

A 26-os számú mezben játszó futballista a védelemben régebbi budafoki labdarúgók között szerepel, gondoljunk csak Csonka Andrásra, Biró Márkra, Fotyik Dominikra, Kalmár Olivérre.

„Nagyon jó játékosok vannak mellettem, és kapusunk, Gundel-Takács Bence teljesítménye is nyugtatólag hat ránk. Úgy érzem, a védekezésünk rendben van, ez nemcsak a hátvédeknek köszönhető, a többiek is rendre besegítenek.”

Szóba került, hogy el lehetett volna-e kerülni a Kozármisleny elleni gólokat.

„Minden gólt el lehet kerülni, s minden gólt általában valamilyen hiba előz meg. Most a vendégek sikeresebben használták ki adódó lehetőségeiket, mint mi. Nem voltak jobbak nálunk, arra kell törekednünk, hogy a továbbiakban az ilyen küzdelmes meccseket is megnyerjük. A mostani NB II-ről elmondható, hogy bárki legyőzhet bárkit, s bárki kikaphat bárkitől.”

Saját értékelése szerint Lorentz vajon melyik mérkőzésen játszott eddig a legjobban, s melyiken gyengébben?

„Az gondolom, hogy a Vasas ellen jó meccsem volt, míg az Ajka ellenit nem mondhatom az igazinak.”

Vasárnap rangadó lesz Balmazújvárosban, a Nyíregyháza ideiglenes otthonában. Az ellenfél a negyedik a tabellán, még veretlen a bajnokságban, egy ponttal szereztünk náluk többet, így hatalmas csata várható.

„Tímár Krisztián, az új vezetőedző irányításával nagyon jó csapat állt össze Nyíregyházán. Erős a keret, talán az egyik legerősebb az NB II-ben. Más futballt játszanak, mint előző sorozatban, eddigi teljesítményük azt bizonyítja, hogy sikeresen. Nehéz dolgunk lesz, maximálisan kell koncentrálnunk. Mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Lorentz Márton

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon