Mátyus János: A klubnak és nekem is fontos mérföldkő ez a siker

Budafoki MTE
Ahogyan arról beszámoltunk, vasárnap délután legyőztük a Békéscsabát, ezzel megszereztük első sikerünket az idei szezonban. Vezetőedzőnk, Mátyus János így értékelte a látottakat.

„Nehéz szituációban vettük át a csapatot, gyakorlatilag beestünk az öltözőbe és bár mindent megtettünk az első héten, a Szentlőrinc elleni találkozón még történt egy-két előre nem látható dolog. Dorogon már én is többet vártam a fiúktól és igaz, hogy nem kaptunk ki, de ahogyan korábban is fogalmaztam, támadásban nem hoztuk azt a szintet, amit szerettünk volna. 

A Békéscsaba elleni összecsapást viszont szinte tökéletes edzésmunka után várhattuk, semmi sem zavarta meg a felkészülésünket a héten. Ennek megfelelően remek szellemben és harci kedvvel kezdtük a találkozót, már az első percben kialakítottunk egy ziccert, ami bár sajnos még kimaradt, nem szegte kedvünket. A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült a pályán, ennek eredménye lett a szünet előtti vezető találat.

Félidőben végre pozitív hangulatban beszélhettük át a feladatokat, próbáltunk néhány taktikai igazítást eszközölni, amelyek sikerültek is. Kevésbé voltunk kezdeményezőek, ám a védekezésünk ezúttal is tökéletesen stabil volt és elöl is megvoltak a helyzeteink, hogy lezárjuk a mérkőzést. Bár újabb gólt végül nem szereztünk, összességében úgy érzem, teljesen megérdemeltük a győzelmet, amely nekem és a klubnak is rendkívül fontos mérföldkő volt a szezonban.”

Mátyus János: A klubnak és nekem is fontos mérföldkő ez a siker

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon