Mátyus János meglátogatta utánpótlás klubunk, a BLC hétfői edzését

Budafoki MTE

Nagy meglepetésben volt részük a Budafoki LC fiatal tehetségeinek, a hétfői edzésen ugyanis NB II-es csapatunk vezetőedzője, Mátyus János is megjelent.

„Meglehetősen furcsa az edzői pályafutásom, hiszen gyakorlatilag az egyik héten még játszottam, a következőn pedig már egy NB II-es csapatot irányítottam, így soha nem foglalkoztam gyerekekkel. Ha van valami, akkor ezt nagyon sajnálom, hiszen egyrészt imádom őket – nekem is van kettő, akikkel mindig örömmel foglalkoztam –, másrészt olyan dolgokat tanul az ember az utánpótlásban töltött évek alatt, amelyeknek bármikor hasznát veheti a jövőben. Éppen ezért örültem különösen a Budafoki LC meghívásának, ezúton is köszönöm a lehetőséget, főleg Pacsi Bálint szakmai igazgatónak, boldogan vettem részt a gyakorláson. Nagyon ügyes fiatalokkal találkoztam, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, volt egy kis szakmai rész is, néhány védővel külön foglalkoztam és adtam nekik egy-két tanácsot. Úgy éreztem, a gyerekeknek is nagy élmény volt a délután, nekem viszont még nagyobb, ebben biztos vagyok!” – mondta honlapunknak a BMTE mestere.

Pacsi Bálint, a BLC szakmai igazgatója s pozitívan értékelte a látogatást: „Mátyus János érkezése igazán nagy élmény volt az utánpótlás játékosaink és edzőink számára, hiszen nagyon fontos, hogy testközelből érezzék az első csapat kapcsolatát, hogy céljaikat valóra válthassák. Köszönjük Mátyus Jani kedvességét, szeretetét, odafigyelését, amit a mindennapokban is kifejez felénk”.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon