Mátyus János: Kifogástalan körülmények között készülhetünk

Budafoki MTE

Vezetőedzőnk értékelte honlapunknak a Kaposvár elleni edzőmeccset, majd részleteket árult el az edzőtáborral kapcsolatban.

„Csak ismételni tudom önmagam és azt mondani, amit még kétszer is fogok: semmiféle következtetést nem szabad levonni a felkészülési mérkőzések eredményeiből, ugyanakkor természetesen örülök, hogy tegnap a III. Kerület után a Kaposvár ellen is jól teljesítettünk. A terhelés szempontjából remekül jött a számunkra, hogy kétszer egy órát futballoztunk, ráadásul egy új taktikai variációt is kipróbáltunk, így sok tapasztalatot szereztünk a 120 perc alatt.

Ma délután aztán szerencsésen megérkeztünk a horvátországi edzőtáborba, ahol minden adott, kifogástalan körülmények között készülhetünk az előttünk álló héten, óriási dolog ez a mai világban. Este már tartottunk egy konditermi edzést a fiúknak, holnaptól pedig napi két tréninggel hangolódunk, valamint lesz két további felkészülési meccsünk is. Nagyon bizakodó vagyok, hogy hasonló tavaszt produkálhatunk majd, mint amilyen a közös munka után az őszünk volt, ez majd a PMFC elleni nyitányon, valamint az azt követő 17 fordulóban kiderül!”

Mátyus János: Rendkívül boldoggá tett a csapatom!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon