Nagyon kell a három pont!

Budafoki MTE

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában vasárnap 13 órakor Siófokon játszik.

A pénteki, rendkívül kellemetlen, esős időben is szorgalmasan készültünk a hétvégi NB II-es mérkőzésre. Ellenfelünk a Siófok a 16. a 18 tagú mezőnyben, kilenc pontot szerzett eddig, mindössze kétszer nyert, kilenc gólt szerzett és tizenkilencet kapott. Legutóbb a másodosztály egyik újoncától, a BVSC-től kapott ki idegenben 2–0-ra.

Erős Gábor vezetőedző szerint két olyan csapat találkozik vasárnap, amely pillanatnyilag nincs a legjobb formában. Ennek ellenére bízik az együttesében, s hozzátette, ha a pályán a játékosoktól viszontlátja mindazt, amire egész héten készültek, akkor eredményesek lehetünk.

Fontos három mérkőzés következik, a Siófok után, mint ismert a Magyar Kupában a tizenhat közé jutásért az NB III-as Veszprém ellen lépünk pályára Pápán, szerdán 12.30-kor, majd jövő vasárnap 17 órától Szegeden játszunk.

A Budafok keretében két olyan labdarúgó található, aki futballozott Siófokon, Elek Bence és Lorentz Márton. Honlapunk utóbbit kérdezte a várható esélyekről.

„Egyik csapat sincs túl jó passzban. Nekünk be kell húzni ezt a találkozót, vagyis meg kell nyernünk a meccset. Három és fél évet játszottam a Balaton-parti együttesben, legutóbb tavaly tavasszal a Paks kölcsönjátékosaként.

Többször szerepelt a Budafok ellen, a Siófok 2022 februárjában Elek Bencével is a soraiban egy nullára nyert a Promontor utcában.

„Most majd azért teszek meg mindent, hogy a végén ők szomorkodjanak.”

(Ne feledjék, október 29-én kezdődik a téli időszámítás, az órákat háromkor hajnali két órára kell visszaállítani.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon