Nándori Botond: A Kisvárda elleni győzelem pályafutásom eddigi legnagyobb sikere!

Budafoki MTE

22 éves középpályásunkat kérdeztük, akinek elévülhetetlen érdemei voltak a szerdai, bravúros Magyar Kupa-továbbjutásban.

A szerdai kupameccs volt eddigi pályafutásod legjobb mérkőzése?

Hogy a legjobb meccsem volt-e, azt nem tudom, játékban szerintem nem nyújtottam kiemelkedőt, hiszen a gólom és a gólpasszom ellenére leginkább védekező feladataim voltak, így azokra koncentráltam. Az viszont egyértelmű, hogy a Magyar Kupa elődöntőjébe jutás pályafutásom eddigi legnagyobb sikere!

Belülről hogy érezted, megleptük a Kisvárdát?

Szerintem igen, főleg a szervezett és fegyelmezett védekezésünkkel. Nagyon szűkek és kompaktak voltunk, amelyre nem talált ellenszert élvonalbeli riválisunk, elöl pedig szerencsére a hatékonyságunkra sem lehetett panasz. Egy emberként küzdött mindenki a csapatért, talán ez volt a legfontosabb a továbbjutás és a győzelem szempontjából.

A tegnapi sorsoláson kiderült, hogy a Vasassal játszunk a fináléért. Mit szóltatok a sorsoláshoz?

Már a legjobb nyolc között sem kaphattunk gyenge ellenfelet, hiszen rajtunk kívül mindenki NB I-es a mezőnyben, ez pedig értelemszerűen az elődöntőre is igaz. Kemény meccsre számítok, de addig még fontos feladataink vannak a bajnokságban is, így a Vasas majd akkor kerül fókuszba, ha azokat teljesítettük – remélhetőleg minél jobb eredményekkel.

Vasárnap fontos bajnoki vár ránk, a Dorog látogat a BMTE Stadionba. Mit vársz az összecsapástól?

Nehéz mérkőzésre számítok, annak ellenére, hogy a Komárom-Esztergom megyeiek jelenleg kieső helyen vannak, jól erősítettek a télen és nem kezdték rosszul a tavaszt. Nekünk viszont nem velük, hanem saját magunkkal kell foglalkoznunk, ugyanarra a mentalitásra lesz szükség, mint a legutóbbi mérkőzéseken, akkor itthon tarthatjuk a három pontot – márpedig egyértelműen ez a célunk!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon