Nem született gól Dorogon

Budafoki MTE
Csapatunk a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a Dorogi FC otthonába látogatott. A találkozón sajnos csak kapufáig jutottunk, de a hazaiak sem tudtak a kapuba találni, így gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.

Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Biró M., Jagodics M. (C), Romic D., Kalmár O. – Oláh B., Csonka A. – Takács R., Adorján K., Györgyi A. – Tischler P.

Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Biró M., Jagodics M. (C), Romic D., Kalmár O. – Oláh B., Csonka A. – Takács R., Adorján K., Györgyi A. – Tischler P.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, az első lehetőségre azonban a 11. percig kellett várni, ekkor Keresztes tesztelte Gundelt 17 méterről, de kapusunk a helyén volt. A folytatásban viszont nem alakult ki folyamatos játék, mivel rengeteg volt a szabálytalanság a mezőnyben. Leginkább távoli lövésekkel operáltak a csapatok, de ezeknek nagy része célt tévesztett, amelyik pedig kapura ment, nem okozott gondot a hálóőröknek.

Gólt így nem, egy sajnálatos sérülést azonban hozott az első játékrész, fiatal hátvédünk, Biró Márk maradt lent egy párharcot követően, akit le is kellett cserélni, Sós Máté váltotta.

A szünetet követően egyértelműen harciasabban jöttünk ki a pályára, a dorogi térfélen zajlott a játék, az 53. percben pedig centiméterekre voltunk a vezetés megszerzésétől: Takács Ronald alakított ki magának lövőhelyzetet néhány jó cselt követően a bal szélről indulva, 17 méteres próbálkozását azonban nagy bravúrral a felső lécre tolta Molnár Zsombor, a Buzánszky Jenő Stadion kapufája pedig a hazaiakkal volt, kifelé pattant a labda.

Mindkét edző cserékkel próbált frissíteni a csapatán, amelynek hatására kiegyenlítődött a játék, a 73. percben pedig megúsztunk egy hatalmas ziccert: egy gyors dorogi kontra végén a hosszún üresen álló Rácz Ferenc elé került a labda, akinek még arra is volt ideje, hogy az ötös sarkán átvegye azt, de szerencsére a rövid kapufa mellé passzolta az óriási lehetőséget.

A hajrában pontrúgásokból még mindkét alakulatnak voltak veszélyesebb próbálkozásai, gól azonban nem született, így 0-0-s döntetlennel zárult az összecsapás.

MERKANTIL BANK LIGA
7. Forduló

Dorogi FC – Budafoki MTE
0–0

Buzánszky Jenő Stadion 500 néző. Vezette: Molnár Attila (Kiss B., Vörös D.)
DOROG: Molnár Zs. – Tóth B., Gyurácz, Keresztes, Papp M. – Lénárth T. – Szerencsi, Lustyik (Albert Á., 63.), Sztojka (Oldal, 63.), Rácz F. (Szalai J., 83.) – Magyari (Paudits, 57.). Vezetőedző: Fenyvesi László.
BUDAFOK: Gundel-Takács – Bíró M. (Sós M., 21.), Jagodics M., Romics, Kalmár O. (Horváth O., 66.) – Adorján (Nándori, 76.), Csonka A., Oláh B. – Györgyi (Soltész I., a szünetben), Tischler (Németh M., 76.), Takács R. Vezetőedző: Mátyus János.

A Merkantil Bank Liga nyolcadik játéknapján, szeptember 11-én vasárnap 16.00 órától a Békéscsabát fogadjuk a BMTE Stadionban.

Nem született gól Dorogon

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon