Nem tudtunk visszavágni a Kozármislenynek

Budafoki MTE

Csapatunk 2–0-s vereséget szenvedett a Kozármisleny otthonában a labdarúgó NB II 23. fordulójában.

Csupán hat percet kellett várni az első gólra a Kozármisleny otthonában, amelyet sajnos a hazaiak szereztek meg, miután Kirchner váltott gólra egy szöglet utáni kombinációt. Néhány perccel később megszülethetett volna a második mislenyi gól is, de Gundel-Takács óriásit védett Daru fejesénél. A mieink első helyzetéig a 34. percig kellett várni, amikor Zsóri bólintotta a kapu fölé Szerető sarokrúgását. Két perccel később ismét Zsóri tüzelt, de szabadrúgása elkerülte a kaput. A félidő hajrájában Gundel-Takács ugyan bevédte Daru fejesét, de szerencsénkre az asszisztens beintette a lest.

A fordulás után szinte azonnal egyenlíthettünk volna, de Zsóri ziccerben a kapu mellé gurított. A 64. percben Kalmár buktatta Bekét a saját tizenhatosán belül, a (sajnos) jogosan megítélt tizenegyest pedig az így duplázó Kirchner váltotta gólra. A 82. percben eljutott a hazai kapuba a labda, de a játékvezető lökés címén elvette a találatot. A hátralevő időben több gól nem született, így a hazaiak nyerték meg a találkozót.

Folytatás egy hét múlva a Promontor utcában az éllovas Nyíregyháza ellen.

LABDARÚGÓ NB II
23. FORDULÓ
HR-RENT KOZÁRMISLENY–BUDAFOKI MTE 2–0 (1–0)
Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 500 néző. Vezeti: Katona Balázs (Mohos Milán, Baghy Csaba)
Kozármisleny: Lékai – Horváth D., Turi, Füredi – Beke, Nagy E., Major S., Molnár (Szabó, 78.), Tóth (Hegedűs, a szünetben, majd Horváth P., 60.), – Daru (Koszovcsuk, 78.), Kirchner (Bor, 66.)
Budafoki MTE: Gundel-Takács – Nándori, Lorentz, Fótyik (Czérna, a szünetben) – Szerető (Kovács, 73.), Soltész, Oláh (Elek, 76.), Kalmár, Biró (Pintér, a szünetben) – Vasvári (Nagy, 76.), Zsóri
Gólszerző: Kirchner (6., 65. – 11-esből)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon